Kummiksi Kambodzaan | Plan

Kummilapsi todella tarvitsee apuasi

Koillis-Kambodžassa hyökytulvat ja metsien hävittäminen ovat muuttaneet elinkeinoja ja vaikeuttaneet paikallisten elämää. Syrjäisten kylien elämää leimaavat köyhyys, ravinnon puute ja riittämätön terveydenhuolto. Kummina autat koko yhteisöä ja luot kummilapsellesi aidon mahdollisuuden parempaan elämään.

Ryhdy kummiksi nyt. Lapsen ja hänen yhteisönsä elämä paranee tuellasi pysyvästi. 

Ryhdy kummiksi

    ville kävi kummimatkalla tapaamassa nalitia

    "Nalit oli hieman varuillaan ja ujo, mikä oli ymmärrettävää: olin ensimmäinen kylässä vieraillut ulkomaalainen. Nalit näytti kuitenkin pitävän ostamistani lahjoista ja rohkeni jopa vilkuttamaan, kun vierailu päättyi.

    Oli hieno kokemus konkreettisesti nähdä, mihin avustuksia käytetään. Etenkin koulutukseen käytetyt avustukset näyttävät tuottavan tuloksia, sillä muutamassa vuodessa koulua käyvien lasten osuus kylässä oli noussut 90 prosenttiin."

    Kiinnostaako kummivierailu?

    Kummina tutustut kummilapsesi elämään ja yhteisöön kirjeiden välityksellä. Jos haluat lähteä käymään paikan päällä, on sekin mahdollista – Plan-kummit ovat tervetulleita vierailijoita kummilasten luona. Lahjoittajapalvelumme auttaa kummimatkan järjestelyssä.