Kummiksi Kambodzaan? | Plan

KUMMIN SILMIN NÄET ENEMMÄN

Kummina olet ainutlaatuisessa asemassa. Pääset tutustumaan kummilapsesi elämään ja yhteisöön, aitoihin iloihin ja suruihin. Koillis-Kambodžassa hyökytulvat ja metsien hävittäminen ovat muuttaneet elinkeinoja ja vaikeuttaneet paikallisten elämää. Syrjäisten kylien elämää leimaavat köyhyys, ravinnon puute ja riittämätön terveydenhuolto.

Kambodžassa tuet myös tyttöjä: teiniraskaudet on iso ongelma. Kummina autat koko yhteisöä ja luot kummilapsellesi aidon mahdollisuuden parempaan elämään.

Ryhdy kummiksi nyt. Lapsen ja hänen yhteisönsä elämä paranee tuellasi pysyvästi. 

Ryhdy kummiksi

Kummina muutat kehitysmaan lapsen, ja koko hänen yhteisönsä elämän pysyvästi.

    ville kävi kummimatkalla tapaamassa nalitia

    "Nalit oli hieman varuillaan ja ujo, mikä oli ymmärrettävää: olin ensimmäinen kylässä vieraillut ulkomaalainen. Nalit näytti kuitenkin pitävän ostamistani lahjoista ja rohkeni jopa vilkuttamaan, kun vierailu päättyi.

    Oli hieno kokemus konkreettisesti nähdä, mihin avustuksia käytetään. Etenkin koulutukseen käytetyt avustukset näyttävät tuottavan tuloksia, sillä muutamassa vuodessa koulua käyvien lasten osuus kylässä oli noussut 90 prosenttiin."

    Kiinnostaako kummivierailu?

    Kummina tutustut kummilapsesi elämään ja yhteisöön kirjeiden välityksellä. Jos haluat lähteä käymään paikan päällä, on sekin mahdollista – Plan-kummit ovat tervetulleita vierailijoita kummilasten luona. Lahjoittajapalvelumme auttaa kummimatkan järjestelyssä.