Plan-feissari – Hyvä työ sinulle? | Plan

tule Plan-feissariksi

Plan-feissarit ovat iloisia tiimipelaajia ja innostuvat tavoitteiden saavuttamisesta. Tässä työssä opit taitoja ihmisten kohtaamiseen ja saat itsevarmuutta sekä avarakatseisuutta elämääsi. Feissarina voit työskennellä ympärivuotisesti.

Plan-feissarina saat

  • mahdollisuuden työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan
  • kiinteän kuukausittaisen tuntipalkan
  • työkokemusta, jota työnantajat arvostavat
  • kattavan perehdytyksen ja koulutuksen.
     

Plan-feissarina olet tärkeässä roolissa uusien lahjoittajien hankkijana ja vaikutat konkreettisesti tyttöjen oikeuksien ja tasa-arvon toteutumiseen maailmassa. Työnantajana rohkaisemme jokaista työntekijää tekemään parhaansa ja kehittämään osaamistaan. Meille on tärkeää hyvinvointisi ja se, että voit olla oma itsesi. Olemme mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin.

Feissarimme työskentelevät pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi sinä olisit juuri sopiva tiimiimme. Lähetä hakemus jo tänään!

 

 

PLAN-FEISSARI - HYVÄ TYÖ SINULLE?

Plan-feissari on tyttöjen oikeuksien iloinen puolustaja – sinnikäs tasa-arvon kannattaja, joka saa ihmiset miettimään elämän isoimpia kysymyksiä kesken kauppareissun tai työmatkan.

Onko sinulla piileviä feissarikykyjä tai oletko varsinainen sankarifeissaaja? Tee testi ja selvitä, onko feissaaminen juuri sinulle sopiva tapa tienata rahaa ja parantaa maailmaa.

Testitulokset jäävät vain omaksi tiedoksesi, mutta jos innostut, voit klikata itsesi suoraan työhakemukseen testin jälkeen.

 
1 2 Step 1 End 3 Step 2 End 4 Step 3 End
Page 1 of 4 (0%)