Plan-feissari – Hyvä kesätyö sinulle? | Plan

tule Plan-feissariksi

Plan-feissarit ovat iloisia tiimipelaajia ja innostuvat tavoitteiden saavuttamisesta. Tässä työssä opit taitoja ihmisten kohtaamiseen ja saat itsevarmuutta sekä avarakatseisuutta elämääsi. Feissarina voit työskennellä ympärivuotisesti tai tulla kesätöihin.

Plan-feissarina saat:

  • työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan.
  • kiinteän tuntipalkan.
  • työkokemusta, jota työnantajat arvostavat.
     

Katuvarainhankinta on Plan International Suomen keskeisin ja tehokkain kanava saada uusia lahjoittajia mukaan puolustamaan kanssamme tyttöjen oikeuksia. Plan-feissarina olet tärkeässä roolissa uusien kummien ja tyttösponsoroiden hankkijana, ja vaikutat näin konkreettisesti tyttöjen oikeuksien ja tasa-arvon toteutumiseen maailmassa. Työnantajana rohkaisemme jokaista työntekijää tekemään parhaansa ja kehittämään osaamistaan.

Feissarimme työskentelevät pääkaupunkiseudulla läpi vuoden. Nyt haemme myös kesätyöntekijöitä! Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi sinä olisit juuri sopiva Plan-feissariksi. Lähetä hakemus jo tänään!

 

 

PLAN-FEISSARI - HYVÄ TYÖ SINULLE?

Plan-feissari on tyttöjen oikeuksien iloinen puolustaja – sinnikäs tasa-arvon kannattaja, joka saa ihmiset miettimään elämän isoimpia kysymyksiä kesken kauppareissun tai työmatkan.

Onko sinulla piileviä feissarikykyjä tai oletko varsinainen sankarifeissaaja? Tee testi ja selvitä, onko feissaaminen juuri sinulle sopiva tapa tienata rahaa ja parantaa maailmaa.

Testitulokset jäävät vain omaksi tiedoksesi, mutta jos innostut, voit klikata itsesi suoraan työhakemukseen testin jälkeen.

 
1 2 Step 1 End 3 Step 2 End 4 Step 3 End
Page 1 of 4 (0%)