#eihymyilytä-kilpailun säännöt | Plan

#eihymyilytä-kilpailun säännöt

  • Kilpailun osallistumisaika on 6.–22.3.2019 kello 12 asti.
  • Kilpailun alaikäraja on 18 vuotta.
  • Osallistuneiden kesken valitaan yksi ansioitunein kuva.
  • Palkinnon arvo on noin 1 500 euroa.
     

Voittanutta kuvaa tullaan käyttämään Plan International Suomen viestintäkanavissa, ja kilpailun voittajasta tehdään haastattelu.

Voittavan kuvan valinta suoritetaan siten, että Plan International Suomen sisällä markkinointiviestinnän parissa työskentelevä kolmen hengen raati valitsee kolme ehdotusta, joista valokuvaaja Meeri Koutaniemi valitsee ansioituneimman kuvan.

Kilpailuun osallistuvan kuvan yhteydessä tulee olla esitettynä tasa-arvoon liittyvä kommentti sekä siinä tulee käyttää aihetunnistetta #eihymyilytä sekä merkintää @plansuomi.

Kuvan tulee olla julkaistuna julkiseksi joko Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä, jotta se on mukana kilpailussa.  

Palkintokuvaus järjestetään Helsingissä ja Plan International Suomi ei korvaa palkinnon vastaanottamisesta syntyneitä kuluja. Palkintokuvaus pyritään järjestämään maaliskuun aikana. Plan International Suomen henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Plan International Suomi pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Plan International Suomella tulee olla oikeus käyttää voittanutta kuvaa kertoessaan kilpailun voitosta. Kuvaa ei tulla kuitenkaan käyttämään ennen kuin tästä on keskusteltu kuvan ottaneen voittajan kanssa.

 

Vastuuvapautus

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Sekä Facebook että Instagram on vapautettu kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.