#eihymyilytä-kilpailun säännöt | Plan

#eihymyilytä-kilpailun säännöt

  • Kilpailun osallistumisaika on 4.–21.3.2021 kello 23:59 asti.
  • Kilpailu on käynnissä Instagramissa.
  • Kilpailuun osallistuaksesi sinulla tulee olla julkinen Instagram-tili.
  • Osallistuneiden kesken valitaan yksi ansioitunein #eihymyilytä-kuva.
  • Palkinnon arvo on noin 1 300 euroa.
  • Kilpailuun osallistuneita kuvia saatetaan jakaa ja uudelleenjulkaista @plansuomi-tililtä Instagramissa.
     

Voittanutta kuvaa tullaan käyttämään Plan International Suomen viestintäkanavissa, ja kilpailun voittajasta tehdään haastattelu.

Voittavan kuvan valinta suoritetaan siten, että Plan International Suomen sisällä markkinointiviestinnän parissa työskenteleväraati valitsee 10 ehdotusta, joista valokuvaaja Meeri Koutaniemi valitsee ansioituneimman kuvan.

Kilpailuun osallistuvan kuvan yhteydessä tulee olla esitettynä tasa-arvoon liittyvä kommentti sekä siinä tulee käyttää aihetunnistetta #eihymyilytä sekä merkintää @plansuomi. Kuvan voittaja pääsee Meeri Koutaniemen kuvattavaksi vapaavalintaisesti yksin tai kaverin kanssa, kaverikuvaukseen. Mikäli kuvan voittaja olisi alle 18-vuotias, tulee mukana olla joko alaikäisen huoltaja tai Planilla työskentelevä tukihenkilö.

Kuvan tulee olla julkaistuna julkiseksi Instagramissa, jotta se on mukana kilpailussa. Kuva tulee julkaista julkiselta Instagram-tililtä.

Palkintokuvaus järjestetään Helsingissä ja Plan International Suomi ei korvaa palkinnon vastaanottamisesta syntyneitä kuluja. Palkintokuvaus pyritään järjestämään kevään aikana. Mikäli kuvan voittaja on alle 18-vuotias, tulee mukana olla joko alaikäisen huoltaja tai Planilla työskentelevä tukihenkilö.

Plan International Suomen henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Plan International Suomi pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Plan International Suomella tulee olla oikeus käyttää voittanutta kuvaa kertoessaan kilpailun voitosta. Kuvaa ei tulla kuitenkaan käyttämään ennen kuin tästä on keskusteltu kuvan ottaneen voittajan kanssa.
 

Vastuuvapautus

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Sekä Facebook että Instagram on vapautettu kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.